More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!

  Koopbegeleiding Friesland (Sneek)

  Koopbegeleiding in Friesland door Arnold van Asperen voor particulieren

  Koopbegeleiding is ontstaan doordat veel mensen bij de aankoop van oude panden vaak niet zien wat er moet gebeuren. Een bouwkundig rapport is meestal erg uitgebreid en vaak staan er zaken in, zoals nieuwe dakpannen, wat in veel gevallen helemaal niet nodig is. Een oud pand ziet er vaak mooier uit met bestaande oude dakpannen. Het vervangen van de slechtste dakpannen is dan voldoende als het dak verder inorde is.

  Arnold van Asperen heeft met meer dan 30 jaar ervaring een voorliefde ontwikkeld voor oude panden en is gespecialiseerd in restauratie, onderhoud en verbouwen van oude panden met aandacht voor de oorspronkelijke uitstraling van het pand. De eigen timmerwerkplaats geeft de mogelijkheid om oude houten onderdelen op maat na te maken en te restaureren.

  Koopbegeleiding in Friesland

  Bij de aankoop van een oud pand is fijn als een bouwkundig oog van een ervaren bouwadviseur met u meekijkt tijdens het bezoek van het pand. U krijgt dan ter plekke inzicht in de valkuilen van verborgen zaken en de eventuele kosten die in ieder geval noodzakelijk zijn. Ook een bouwkundig rapport kan met u doorgesproken worden om te kijken wat noodzakelijke aanpassingen zijn en of er eventueel andere oplossingen zijn. Zo kunt u vaak veel geld besparen.

  Verbouwingsplannen

  Verbouwingsplannen volgen meestal op de aankoop van een ouder pand. Het is verstandig om van te voren de mogelijkheden goed ik kaart te brengen zodat u na de aankoop niet voor verassingen komt te staan en uw plannen niet door kunnen gaan omdat een muur een dragende muur, er leidingen lopen er vergunningen nodig zijn of omdat er ergens asbest blijkt te zitten. Als u een oud pand wilt verbouwen geeft Arnold van Asperen u meteen een idee van de mogelijkheden die er bouwkundig zijn of de moeilijkheden die een verbouwing met zich meebrengt. Staat u op het punt om een oud pand te kopen neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  Een nuchtere kijk

  Bouwbegeleiding Friesland Arnold van Asperen in Sneek - Koopbegeleiding oud pand

  Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw kan ik redelijk goed inschatten wat de staat van een pand is, hoe het pand gebouwd is en wat voor meilijkheden een oud pand met zich meebrengt. Zonder flauwekul geef ik u een zo helder mogelijk advies zodat u weet waar u aan toe bent. Bouwadvies Friesland afspraak maken met Arnold van Asperen