More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!

  Bouwbegeleiding Friesland (Sneek)

  Bouwbegeleiding Friesland Bouwadviseur Arnold van Asperen uit Sneek bij zelfbouw en verbouwing van oude woning of oud pand

  Bouwadvies en -begeleidng van uw zelfbouwproject kan u veel geld en tijd besparen. U wilt graag uw eigen verbouwing regelen maar u krijgt er een professionele bouwbegeleider bij. U kunt aangeven welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke u uit handen wilt geven.

  Arnold van Asperen

  “De ervaring en kennis die ik tijdens mijn jaren als aannemer heb opgedaan, zet ik nu in als bouwbegeleider van – voornamelijk – particulieren. Mensen die wel een plan of een wens hebben om iets te bouwen of verbouwen, maar niet goed weten hoe ze het aan moeten pakken. Want waar moet je beginnen als je een serre wilt aan je huis? Daar komt zoveel bij kijken… Vergunningen, offertes, opmeten, ontwerpen, noem maar op. En wie huur je in voor de uitvoering? Ik kan op al die gebieden advies geven en desgewenst het hele (ver)bouwproject begeleiden. Niet iedereen heeft evenveel advies en hulp nodig, dus ook dát is maatwerk.”

  Bouwbegeleiding bij zelfbouw

  Bij zelfbouw kunt u zelf bouwen en met al uw vragen en advies Arnold inschakelen tijdens uw bouwproject. Eventuele problemen worden optijd gesignaleerd en opgelost. Zo verloopt uw bouwproject feilloos van begin tot eind.

  Toezicht tijdens de bouw

  Ook als u bepaalde werkzaamheden van uw bouwproject aan derden uit handen geeft kunt u de bouwbegeleidng van Arnold inschakelen als een toezichthouder op de voortgang en bij eventuele moeilijkheden. Vaak zijn er bij de bouw meerdere partijen betrokken bij de uitvoering en kan het overzicht verloren gaan of planningen niet op elkaar aansluiten. Met goede begeleiding voor, en tijdens de bouw, kunt u vervelende situaties voorkomen.

  Bouwbegeleiding Friesland Arnold van Asperen in Sneek - voor bouwprojecten van oude panden

  Gehele bouwtraject

  U kunt de bouwbegeleiding al direct vanaf de eerste plannen inschakelen. Arnold van Asperen kan helpen bij de bouwtekeningen, vergunningen, offertes bij derden aanvragen, hulp bieden bij het bouwen en afvoeren van bouwafval. Daarnaast beschikt Van Asperen bouw over een eigen timmerwerkplaats waardoor eventueel restauratie of reparatie van hout snel en gemakkelijk geregeld kan worden.

  Klein of groot

  Geen klus is te klein of te groot. U kunt met al uw vragen over uw klus vrijblijvend contact opnemen. Van volledige renovaties van oude boerderijen, of winkelpanden tot het vernieuwen van een wc ruimte of een dak(pannen)controle. Heeft uw een oud pand? Neem Arnold aan de hand.

  Bouw & Advies: niet voor nieuwbouw

  Van Asperen Bouw & Advies in Friesland is gespecialiseerd in, en heeft een voorliefde voor, bestaande en oude panden. Daarom doet van Asperen bouw geen nieuwbouwprojecten. Weet u niet zeker of uw bouwproject bij Van Asperen ondergebracht kan worden neem dan even telefonisch contact met Arnold op: mobiel 06 - 524 278 25.

   

  Bouwbegeleidng Friesland afspraak maken met Arnold van Asperen