More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!

  Bouwbedrijf van Asperen Bouw

  Bouwbedrijf van Asperen Bouw uit Sneek Friesland Arnold

  Per 1 juli 2019 is Van Asperen bouw samengegaan met Bouwbedrijf de Vries uit Sneek. Arnold van Asperen blijft aanspreekpunt voor bestaande klanten en zal in de toekomst als bouwbegeleider contactpersoosn zijn. De twee bedrijven gaan in de toekomst verder onder de naam Bouwbedrijf de Vries. Uiteraard blijven dezelfde kwaliteit en werkzaamheden bestaan zoals u van beide bedrijven gewend bent. Bouwbedrijf van Asperen bouw uit Sneek (Friesland) is een modern bedrijf met tientallen jaren kennis, ervaring en toewijding. Waar liefde voor het vak de kurk is waar de onderneming op drijft. Met een grote voorliefde voor bestaande en oude bouw. Dat is Van Asperen Bouw in Sneek.

  Sinds 2009 zit het van Asperen Bouw in een pand met eigen timmermanswerkplaats. Daar zijn uitstekende machines en faciliteiten. Van Asperen Bouw is een betrouwbare partner voor verbouw, onderhoud en renovatie aan uw huis of bedrijfspand.

  De medewerkers denken met uw wensen mee en leveren bouw- en timmerwerk op maat. Wij hebben een schat aan ervaring als het gaat om materialen, kwaliteit en het in stand houden van bestaande bouw.

  Wij verzorgen restauraties, verbouwingen, aanbouw en uitbouw, badkamerverbouwing, dakwerk, onderhoudwerkzaamheden, badkamerverbouwing, etc.

  Timmerwerkplaats

  Kozijnen op maat gemaakt Bouwbedrijf van Asperen Bouw Sneek Friesland

  In de timmerwerkplaats maken wij op maat gemaakte kozijnen, deuren, dakgoten, boothuizen, schuurtjes, schuttingen, tafels, kasten en meer. Heeft u specifieke wensen neem dan even contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Bouwbedrijf van Asperen Bouw onderscheidt zich in kennis en vakmanschap in combinatie met een eigen timmerwerkplaats. De beelden van projecten geven een goed beeld van ons werk. Als uw vragen heeft kunt u gewoon even contact met ons opnemen.

  Bouwadvies Friesland

  Van Asperen Bouwadvies kunt u inschakelen om uw (zelf)bouwprojecten te begeleiden en voor advies over bouwen. Zo bent u er zeker van dat uw bouwproject professioneel begeleidt wordt. U kunt denken aan een kostenoverzicht, externe offertes aanvragen, bouwvergunningen, het afvoeren van bouwafval, begeleiding en controle tijdens de bouw, en ook de begeleiding van de aankoop van oude panden. Van Asperen bouwbegeleiding werkt onafhankelijk, zo heeft u zelf grip op uw (zelf)bouwproject. Van te voren bespreken we waarvoor u Van Asperen Bouwbegeleiding inschakelt en welke werkzaamheden u zelf uitvoert. Bouwbedrijf van Asperen Bouw uit Sneek Friesland Arnold

  Advies bij kopen

  Bij de aankoop van een oud huis of bedrijfspand wilt u niet voor verassingen komen te staan, ook niet als u plannen heeft om het pand te verbouwen. Het kan daarom verstandig zijn om een professional het pand te laten beoordelen. Van Asperen bouwadvies geeft u een helder inzicht van eventuele noodzakelijke werkzaamheden en een inschatting van de kosten. Daarnaast kan Van Asperen meteen de werkzaamheden voor u uitvoeren of regelen. Zo bespaart u tijd en geld en bent u zeker van een nuchtere kijk op uw eventuele aankoop. Bouwbedrijf van Asperen Bouw uit Sneek Friesland