More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!

  Bouwbedrijf van Asperen Bouw

  Bouwbedrijf van Asperen Bouw uit Sneek Friesland Arnold

  Bouwbedrijf van Asperen bouw uit Sneek (Friesland) is een modern bedrijf met tientallen jaren kennis, ervaring en toewijding. Waar liefde voor het vak de kurk is waar de onderneming op drijft. Met een grote voorliefde voor bestaande en oude bouw. Dat is Van Asperen Bouw in Sneek.

  Sinds 2009 zit het van Asperen Bouw in een pand met eigen timmermanswerkplaats. Daar zijn uitstekende machines en faciliteiten. Van Asperen Bouw is een betrouwbare partner voor verbouw, onderhoud en renovatie aan uw huis of bedrijfspand.

  De medewerkers denken met uw wensen mee en leveren bouw- en timmerwerk op maat. Wij hebben een schat aan ervaring als het gaat om materialen, kwaliteit en het in stand houden van bestaande bouw.

  Wij verzorgen restauraties, verbouwingen, aanbouw en uitbouw, badkamerverbouwing, dakwerk, onderhoudwerkzaamheden, badkamerverbouwing, etc.

  Timmerwerkplaats

  Kozijnen op maat gemaakt Bouwbedrijf van Asperen Bouw Sneek Friesland

  In de timmerwerkplaats maken wij op maat gemaakte kozijnen, deuren, dakgoten, boothuizen, schuurtjes, schuttingen, tafels, kasten en meer. Heeft u specifieke wensen neem dan even contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Bouwbedrijf van Asperen Bouw onderscheidt zich in kennis en vakmanschap in combinatie met een eigen timmerwerkplaats. De beelden van projecten geven een goed beeld van ons werk. Als uw vragen heeft kunt u gewoon even contact met ons opnemen.

  Bouwbedrijf van Asperen Bouw uit Sneek Friesland